Leiderschap.

Voor Pro-U betekent leiderschap vooral een ander kunnen helpen. Het gaat niet om de baas te zijn maar om waarde toe te voegen aan jezelf of aan anderen. Juist jezelf minder prominent kunnen maken om een ander succesvol te laten zijn is de basis van ons denken. Op basis van de theorie van resultaatgericht sturen leren wij je de grote lijnen te bewaken, maar de details niet uit het oog te verliezen. Belangrijk is dat je herkent dat je vooral randvoorwaarden moet creëren en niet onmiddellijk in de oplossing moet duiken. Dat geldt zowel voor persoonlijke – als voor zakelijke vraagstukken. Loslaten en dienend leiderschap zijn hierbij de sleutelwoorden.

Dit kan met cursussen en trainingen in gezelschap van anderen, maar ook op individuele wijze met een maatwerk coachingstraject. Ons intakegesprek moet daarover duidelijkheid geven. Kun en wil je wat leren, iets wat niet in de Nederlandse cultuur verankerd is, maar uiterst succesvol wordt toegepast in veranderingstrajecten.

Vraag een vrijblijven intake-gesprek aan

Direct persoonlijk en online

Hierbij introduceren wij onze online service. U kunt zowel in direct persoonlijk contact als door online service begeleid worden. Samen stellen wij uw behoefte vast. Veelal is het een combinatie van direct persoonlijk – en online contact. Het voordeel van online service is dat het overal waar een wifi verbinding is gedaan kan worden, dus tijd – en plaats onafhankelijk. Dit maakt snelle interventies mogelijk en geeft een versnelling van de dynamiek van het begeleiden. Ook hangt er een duidelijk gereduceerd prijskaartje aan de online service.