Mijn naam is Nienke Griffioen. Ik ondersteun en begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven of loopbaan. Die doe ik vanuit een intrinsieke motivatie  om van betekenis te kunnen zijn voor anderen en vanuit grote betrokkenheid. Dat laatste is wat ik vaak terugkrijg van anderen.  Ik ben ook nieuwsgierig en laat mij graag verrassen door de mens achter de mens. Ieder mens is anders en ieder mens is uniek en beschikt over specifieke talenten. Ik ben erop gericht om samen met jou te ontdekken wat jouw talenten en vaardigheden zijn om die in te zetten om jouw doel te kunnen bereiken.

In mijn begeleiding ben ik praktisch. Ik houd de spiegel voor en maak gebruik van specifieke methodieken en reik middelen aan om jou dichter bij jezelf en je doel te brengen. Dit doe ik stapsgewijs.

Als coach en ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om keuzes te maken op basis van een goed zelfinzicht en vanuit een eigen verantwoordelijkheid. Vandaaruit kan men zich verder ontwikkelen en ontplooien en actief zijn op een gebied en/of in een vak dat bij u past. Ik ben iemand die graag denkt in kansen en mogelijkheden.

Mijn achtergrond is breed. Ik heb particulieren begeleid en ook werknemers van de Rijksoverheid en het bedrijfsleven. Ik ben voortdurend bezig met mijzelf te blijven ontwikkelen middels cursussen, trainingen en door veel te lezen. In mijn coaching heb ik oog voor het geheel: werk – privé – gezondheid. Ik ben resultaatgericht, betrokken en eerlijk.