Aanpak

42347644 – blue sea and cloudy sky waves in atlantic ocean

Pro-U plaatst jou in het middelpunt.

Wat doet Pro-U?
Pro-U plaatst jou in het middelpunt. Wij willen jou beter maken dan voorheen. Zowel door het helpen ontdekken van je eigen mogelijkheden als door het begeleiden richting scholing, baan, en gewenst leiderschapsprofiel.
De aanpak van Pro-U
Jij staat centraal. Dat betekent dat wij een partnerschap met jou aangaan dat leidt tot zelfredzaamheid en duurzaamheid. Wij gaan met jou op zoek naar jouw “enorme eindeloze zee”.
Pro-U neemt de tijd
Alles moet tegenwoordig snel. Wij onderbreken dat proces en nemen de tijd voor jouw zoektocht naar wie je bent, wie je wilt zijn en waar je heen wil.
Waarom werkt de aanpak van Pro-U
Wij maken gebruik van bewezen instrumenten, theorieën en modellen uit de psychologie. Wat wij aanreiken is in de praktijk door onszelf eerder met succes toegepast.
Partners van Pro-U
Wij hebben hechte partnerschappen met bedrijven die ons kunnen ondersteunen op het terrein van de markt- en baanverkenning, persoonlijke groei en talentontwikkeling.
Gedragscode Pro-U
Pro-U conformeert zich aan de gedragscodes van het NIP en Noloc.
Werkt Pro-U voor iedereen?
Dat weten we op voorhand nooit zeker. Daarom willen wij een (gratis) intake-gesprek met jou voeren  om na te gaan of jouw vraag past bij onze aanpak en of er voldoende chemie bestaat tussen jou en onze consultant.