Coaching

39910281 – railway rails

Pro-U helpt met keuzes maken

Coaching is een wijdverbreid begrip. Nederland heeft een groot aantal coaches op diverse gebieden. Maar wat bedoelt Pro-U met coaching? Wij zien coaching als het helpen bij het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestaties te maximaliseren. Daarvoor geven we de richting aan. Maar je moet het zelf doen, wij ondersteunen daarbij. Wij leren je hoe je zelf betere keuzes kunt maken.

Pro-U gebruikt coaching om binnen een traject zoals spiegel, baan en gids als extra dimensie te fungeren. Daarin wordt wederzijds nagegaan of de afgesproken doelen gerealiseerd zijn en waar er nog aanvulling nodig is. Maar ook binnen leiderschapstrajecten en als zelfstandig instrument om korte heldere feedback te geven op het eigen functioneren.

Dat vereist openheid, betrokkenheid en ambitie van beide kanten. Wij bereiken dat samen door toepassing van ons eigen coachmodel. Coaching staat daarin voor ons synoniem voor doelgericht, kortdurend en intensief.

Wij zijn succesvol bij commerciële bedrijven, binnen de publieke sector en bij particulieren. Dat is omdat Pro -U in de mens gelooft en coaching als instrument ziet om zijn/haar doelen te kunnen bereiken.