Ontwikkeling

37700703 – sunflower field

Pro-U laat jou stralen.

Ontwikkeling gaat om het beste in je boven te krijgen en te houden. Het resultaat moet dan ook eigen, herkenbaar en houdbaar zijn. In een partnerschap gaan we samen op zoek naar datgene waar jij goed in bent en wilt behouden, maar ook naar die eigenschappen die je wilt verbeteren. Daartoe reiken wij instrumenten aan om dat te realiseren. Daarmee kun je het onderscheid maken in studie, baan en vrije tijd. Onze producten daarvoor zijn spiegel, baan en gids.

Spiegel – Persoonlijke sterkte-zwakte analyse

Hierin onderzoek je de eigen sterke en zwakke punten, en welke mogelijkheden er voor jou zijn op persoonlijk gebied. Ook persoonlijke bedreigingen, zaken die jouw vooruitgang juist zouden kunnen belemmeren, worden erin bekeken. Door je eigen sterke en zwakke punten eens goed onder de loep te nemen krijg je duidelijkheid over wat de beste volgende stap is en hoe jij jezelf zou kunnen verbeteren. Een sterkte zwakte analyse wordt ook wel eens een persoonlijke SWOT analyse genoemd.

Baan-Meting en analyse in welke baan jij het best kunt slagen

Wij leren je om een cv te maken die aanspreekt bij potentiële werkgevers. Daarbij past ook het schrijven van aansprekende en onderscheidende sollicitatiebrieven en het voeren van adequate, doelgerichte sollicitatiegesprekken via de STAR-methodiek. Wij maken je wegwijs in de multimedia zoals LinkedIn en Facebook. Daarnaast hoe en waar moet je netwerkgesprekken voeren om jouw vaardigheden over het voetlicht te brengen en contact te krijgen bij voor jou interessante bedrijven en personen. Het zoeken naar – en het vinden van geschikte banen op vacaturesites en op websites van bedrijven hoort daar ook bij. Niet in de wilde weg maar op basis van een grondige analyse van uw capaciteiten en vaardigheden. Daarnaast houdt je een door ons ontwikkeld werkboek bij die van onschatbare waarde is voor jouw toekomst. Kortom een totale en integrale aanpak die jou leidt naar een op jouw toekomst gerichte baan.

Gids- Gids bij jouw zoektocht naar jezelf

Zou jij ook niet iemand willen hebben die jouw leidsman is. Die jou helpt met het maken van keuzes en met jou dilemma’s onderzoekt en oplost. Ons product Gids levert dat. Jij wordt intensief en volledig onderzocht en geplaatst in jouw sociale en persoonlijke context. Je gaat verten onderzoeken waarvan je het bestaan niet vermoedde. Deze volledige interne en externe analyse wordt begeleid door coaching in diverse omstandigheden en situaties. Zowel Spiegel als Baan worden hierin integraal opgenomen.